Δήμος Αγίου Βασιλείου: αναβάλλονται πανηγύρια και ανοιχτές δημόσιες εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού

Ρέθυμνο
Δήμος Αγίου Βασιλείου: αναβάλλονται πανηγύρια και ανοιχτές δημόσιες εκδηλώσεις λόγω κορωνοϊού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόφαση ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου 2020

Από τον τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αγίου Βασιλείου, ανακοινώθηκε οτι αναβάλλονται όλα τα πανηγύρια και οι ανοιχτές δημόσεις εκδηλώσεις για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας μέχρι και το τέλος Ιουλίου. Μάλιστα τονίζουν οτι η απόφαση αυτή πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους ανεξαιρέτως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

"Όλο αυτό το διάστημα που οι αντοχές της χώρας μας αλλά και των τοπικών κοινωνιών δοκιμάζονται, εμείς συνεχίζουμε ως Δήμος, την κοινή προσπάθεια με όλους τους φορείς και κυρίως με τους φορείς του Πολιτισμού και αθλητισμού, προκειμένου να συμβάλουμε όλοι μας στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19.

Οφείλουμε όλοι μας να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά την ανάγκη να υπάρξει ατομική υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας όσο και στους συνανθρώπους μας. Είμαστε βέβαιοι ότι και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε όλοι μαζί, στα πλαίσια μιας αυτοδιοίκησης που σέβεται τους πολίτες της και τον εαυτό της. Πιστεύουμε ότι αν και αυτονόητη, είναι υποχρεωτική από όλους μας και κυρίως από τους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, η τήρηση όλων των οδηγιών των αρμοδίων κρατικών φορέων όπως έχουμε αποστείλει το σχετικό τεύχος της εφημερίδας της κυβερνήσεως με την υπ. αρ Δ1α/Γ .Π οικ.44 074/11.7.2020 κοινή απόφαση των υπουργών Ανάπτυξης και επενδύσεων, Προστασίας του πολίτη, Εργασίας και κοινωνικών Υποθέσεων , Υγείας και Εσωτερικών "επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας επιμέρους ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλων χώρων συνάθροισης κοινού ,στο σύνολο της επικράτειας για το χρονικό διάστημα από 13/7/2020 έως και 26 /2020 προς περιορισμό της διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19.

Άρθρο 1

Προσωρινή απαγόρευση πανηγύρεων και άλλων αντίστοιχων δημοσίων ανοικτών εκδηλώσεων

Την προσωρινή απαγόρευση στο σύνολο της επικράτειας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το διάστημα από 13.7.2020 έως και 31.7.2020.

Παρακαλούμε όλους για την πιστή εφαρμογή της εγκυκλίου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News