Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: νέο προεδρείο για την Ένωση Γιατρών ΕΣΥ  

Τα αποτελέσματα των εκλογών και αρχαιρεσίες του 2020

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη στην Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου "Ε.Γ.Ε.Σ.Υ." μετά τις εκλογές του Σωματείου που πραγματοποιήθηκαν με συμμετοχή του συνόλου των ιατρών του Εθνικού Συστήματος Υγείας του νομού στις 26 Ιουνίου 2020 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων για την ΟΕΝΓΕ και την ΑΔΕΔΥ.

 Τα αποτελέσματα όπως προέκυψαν από την καταμέτρηση, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και Εφορευτικής Επιτροπής, είναι: εκ των 155 εγγεγραμένων, ψήφισαν 91, άκυρα 10, λευκά 1.

Το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΓΕΣΥ Ρεθύμνου ανέδειξε Πρόεδρο τον κ. Σαριδάκη Ιωάννη (Ακτινολόγος, Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου), Αντιπρόεδρο τον κ. Σονέα Τιμπέριους (Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός, Κέντρο Υγείας Περάματος), Γραμματέα τον κ. Γιώβη Γεώργιο (Ουρολόγος, Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου), Ταμία την κα Παπαδάκη Παναγιώτα (Νεφρολόγος, Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου) και μέλη τον κ. Κονσολάκη Ιωάννη (Γυναικολόγος/Μαιευτήρας, Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου), κ. Χλιβερό Κων/νο (Γενικός-Οικογενειακός Ιατρός, Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής), κ. Χριστοδουλάκη Εμμανουήλ (Οφθαλμίατρος, Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου).

Το νέο Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες τους για τη συμμετοχή κατά την ψηφοφορία, την πλαισίωση των δημοκρατικών θεσμών και συγχαίρουν τους συναδέλφους ιατρούς των Περιφερειακών Ιατρείων, των Κέντρων Υγείας και του Νοσοκομείου του νομού Ρεθύμνου που στηρίζουν σταθερά και αμέριστα την θεσμική οντότητα της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου.

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια