Ρέθυμνο

Βράβευσαν ζευγάρι Γερμανών που επισκέπτεται την Κρήτη 50 χρόνια

Επανειλημμένοι επισκέπτες από το 1990

Ένα ζευγάρι Γερμανών από τα πλέον αντιπροσωπευτικά των τουριστών του Ρεθύμνου που έρχονται επανειλημμένα, στην Κρήτη από το 1990 -και ειδικά στην πόλη του Ρεθύμνου- μιας και έχει έρθει πάνω από 50 φορές, βραβεύτηκε από το δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη.

Ο Δήμος Ρεθύμνου έχει θεσπίσει από το 2007 την ετήσια απονομή βραβείων φιλίας στους επισκέπτες της πόλης του, που επιλέγουν για πολλά συναπτά έτη το Ρέθυμνο ως σταθερό προορισμό.

Η επιλογή αυτών που βραβεύονται γίνεται από τον Σύλλογο των Ξενοδόχων που συγκεντρώνει τα στοιχεία και η βράβευση έχει σκοπό να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του δήμου για αυτή τους την προτίμηση.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, μαζί με την πρόεδρο της επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης Πέπη Μπιρλιράκη, βράβευσαν το ζευγάρι των Γερμανών που όπως δηλώνει η κάθε επίσκεψή του είναι «όνειρο». Φέτος ειδικά, αφίχθηκαν από την πρώτη ημέρα της επίσημης έναρξης της τουριστικής σεζόν στο Ρέθυμνο.

Πρόκειται, σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, για βράβευση που αντανακλά την ουσιαστική ευαρέσκεια και ικανοποίηση του δήμου για την σταθερή επιλογή τους, χαρακτηρίζοντάς τους ως τους καλύτερους «πρεσβευτές» του Ρεθύμνου. «Πρεσβευτές» διότι με τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις τους αναγνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του Ρεθύμνου ως ποιοτικού και ασφαλούς τουριστικού προορισμού, εκτιμούν τον μακραίωνο εξαιρετικό πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις εξαιρετικές αμμουδιές του, την πολυποίκιλη φύση του, αλλά και τους μοναδικούς φιλόξενους κατοίκους του.

(Φωτογραφία από τη συνάντηση του ζευγαριού με τον Υπουργό Χάρη Θεοχάρη)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια