Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Οι κενές θέσεις για άδειες φαρμακείου

Πότε λήγει η προθεσμία των αιτήσεων

Σε ενημέρωση προς τους ενδιαφερόμενους προχωράει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Ρεθύμνου σχετικά με την δημοσίευση του πίνακα με τις κενές θέσεις για τη χορήγηση άδεια ίδρυσης φαρμακείου.

Όπως αναφέρεται η υπηρεσία θα δέχεται τις αιτήσεις των φαρμακοποιών στο χρονικό διάστημα 1 Ιουλίου έως και 15 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ενημερώνει ότι δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της Περιφέρειας Κρήτης www.crete.gov.gr πίνακας με τις κενές θέσεις για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου εντός της Π.Ε. Ρεθύμνης, κατά την 31/5/2020.

Η υπηρεσία θα δέχεται αιτήσεις στο email: ygeiamerimna.per@crete.gov.gr ή ιδιοχείρως από τον αιτούντα φαρμακοποιό ή εκπρόσωπό του με θεωρημένη εξουσιοδότηση στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας οδός Ζαμπελίου 34 (1ος όροφος, γραφείο 6) της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου από την 01 Ιουλίου 2020 έως και 15 Ιουλίου 2020.

Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ημέρα αργίας ή πέραν του ωραρίου εργασίας (μετά τις 15:30μ.μ.) πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο αιτών φαρμακοποιός οφείλει εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης να υποβάλλει στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Ρεθύμνης τα προβλεπόμενα από το νόμο δικαιολογητικά. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση παύει να έχει ισχύ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπάλληλο της υπηρεσίας στο τηλ. : 2831343313.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της υπηρεσίας: 2831343313»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια