Ρέθυμνο

Φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε τρείς περιοχές του Ρεθύμνου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 28 δενδρύλλια κάνναβης και 745 γραμμάρια κάνναβης.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε τρείς ορεινές περιοχές του Δήμου Μυλοποτάμου, βρέθηκε συνολικά, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από είκοσι οχτώ (28) δενδρύλλια κάνναβης και 745 γραμμάρια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα 10.06.2020 το πρωί συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου

Στην επιχείρηση αυτή, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε τρείς διαφορετικές δασώδης και ορεινές περιοχές του παραπάνω Δήμου, μία φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο είκοσι οχτώ (28) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 50 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και 745 γραμμάρια κάνναβης.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια