Καθαρισμός επαρχιακών οδών στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο
Καθαρισμός επαρχιακών οδών στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγίες προς τους πολίτες

Στον καθαρισμό των πρανών, ταφρών της επαρχιακής οδού υπ’ αριθμ. 09, κατά το τμήμα Κοξαρέ – Κουρταλιώτικο Φαράγγι και στην επαρχιακή οδό υπ’ αριθμ. 3 από την διακλάδωση στην Κοξαρέ έως το Ρέθυμνο, θα προχωρήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, στο πλαίσιο του έργου Αυτεπιστασίας και για λόγους πυροπροστασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του έργου Αυτεπιστασίας και για λόγους πυροπροστασίας, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης καθαρίζει τα πρανή και τις τάφρους της επαρχιακής οδού υπ’ αριθμ. 09, κατά το τμήμα Κοξαρέ-Κουρταλιώτικο Φαράγγι και στη συνέχεια θα συνεχιστεί ο καθαρισμός στην επαρχιακή οδό υπ΄αριθμ. 3, από τη διακλάδωση στην Κοξαρέ μέχρι το Ρέθυμνο.

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες που έχουν τοποθετήσει αυθαίρετα συρματοπλέγματα, λάστιχα μέσα στο σώμα των αναφερόμενων οδών (τάφρο και πρανές) να τα απομακρύνουν άμεσα.

Επίσης να κόψουν με μέριμνα τους τα κλαδιά, που εμποδίζουν την ορατότητα, όπως και να φροντίσουν να μην παρεμποδίζεται η ομαλή απορροή των υδάτων, στις τάφρους των οδών, με τυχόν διαβάσεις που έχουν κατασκευάσει.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα αποκαθίσταται η λειτουργία των οδών και δεν θα δίδονται αποζημιώσεις.

Επιπλέον, παρακαλούνται οι οδηγοί και λόγω αυξημένης κίνησης, να δείχνουν την απαραίτητη προσοχή και να ακολουθούν τις οδηγίες σήμανσης, που θα υπάρχουν στις παρούσες επαρχιακές οδούς, καθ’ όλη την διάρκεια καθαρισμού».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News