Στα… έγκατα της γης έκρυβε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης Ρεθυμνιώτης

Ρέθυμνο
Στα… έγκατα της γης έκρυβε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης Ρεθυμνιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις μεγαλύτερες ποσότητες που έχουν εντοπίσει οι Αρχές

Στα γνώριμα του μέρη επέστρεψε χθες το μεσημέρι ένας Ρεθυμνιώτης ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και μάλιστα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες που έχουν εντοπιστεί από τις αρχές σε επίπεδο νομού.

Ο εν λόγω άνδρας, που και στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει τις αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, είχε προνοήσει αυτή την φορά να κρύψει επιμελώς τα ναρκωτικά, βάρους 390 γραμμαρίων, στα έγκατα της γης και μάλιστα σε μία καβάντζα που είχε εφεύρει μακριά από το σπίτι του και την οποία είχε καμουφλάρει με ξύλα.

Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου που για καιρό παρακολουθούσαν με απόλυτη διακριτικότητα τις κινήσεις του, κατάφεραν το μεσημέρι της Δευτέρας να τον αιφνιδιάσουν και να το συλλάβουν, κατά την αποχώρησή του από την κρυψώνα των ναρκωτικών που βρίσκεται σε υπαίθριο χώρο, περιαστικά του δήμου Ρεθύμνου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο συγκεκριμένο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 390 γραμμαρίων, τις οποίες μάλιστα τις είχε συσκευάσει τόσο καλά ώστε να μην τις επηρεάζει η υγρασία και τις είχε τοποθετήσει μέσα σε πλαστικά δοχεία με καπάκι, τα οποία θυμίζουν μαγειρικά σκεύη, ώστε να μην γίνουν εύκολα αντιληπτές. Η συγκεκριμένη ποσότητα κοκαΐνης, που επρόκειτο να διοχετευθεί στην αγορά της Κρήτης και όχι μόνο, θα επέφερε στον 50χρονο κέρδη που θα ξεπερνούσαν τις 30 χιλιάδες ευρώ.

Εν τω μεταξύ, σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.815 ευρώ, ως προερχόμενο από την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ενώ παράλληλα κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα του, ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο εν λόγω άνδρας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News