«Βρέθηκε» με 18 συσκευασίες κοκαΐνης και συνελήφθη

Ρέθυμνο
«Βρέθηκε» με 18 συσκευασίες κοκαΐνης και συνελήφθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στην «καβάντζα» που διατηρούσε

Στην σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε το μεσημέρι το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο άνδρας να μεταβαίνει σε υπαίθριο χώρο (καβάντζα) όπου είχε αποκρύψει ναρκωτικές ουσίες και ακολούθησε η σύλληψη του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον υπαίθριο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού βάρους 390 γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τη διενεργηθείσα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.815 ευρώ ως προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.

Κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News