Ρέθυμνο

Την λήστεψαν δύο φορές πριν 4 μήνες και σήμερα πιάστηκαν στη… «φάκα»

Δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την αστυνομία οι δύο ληστές

Στόχο είχαν βάλει μία γυναίκα, δύο άνδρες στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής και ένας αλλοδαπός, καθώς κατάφεραν να της αποσπάσουν χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Σε δύο διαφορετικές ημέρες διέπραξαν τις παράνομες πράξεις τους οι δύο άνδρες.

Ειδικότερα στις 25 Ιανουαρίου 2020 κατάφεραν να πάρουν από την τσάντα της γυναίκας χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα, ενώ και στις 28 Ιανουαρίου κατάφεραν για δεύτερη φορά να της πάρουν από το χώρο εργασίας της το ποσό των 700 ευρώ.

Μετά από συνδυαστική έρευνα και προανάκριση, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων προέκυψε ότι ο ημεδαπός και ο αλλοδαπός που συνελήφθησαν, διέπραξαν τις εν λόγω κλοπές και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνιάστηκαν δύο (2) υποθέσεις κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν στο Ρέθυμνο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ατόμων για κλοπή

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου δύο υποθέσεις κλοπών για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ατόμων (ημεδαπός και αλλοδαπός).

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, την 25.02.2020 αφαίρεσαν από την τσάντα ημεδαπής χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα και την 28.02.2020 αφαίρεσαν από χώρο εργασίας έτερης ημεδαπής το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο ημεδαπός με τον αλλοδαπό, διέπραξαν τις εν λόγω κλοπές και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια