Νηπιαγωγοί στο Ατσιπόπουλο έφτιαξαν μάσκες και τις μοίρασαν τους μαθητές

Ρέθυμνο
Νηπιαγωγοί στο Ατσιπόπουλο έφτιαξαν μάσκες και τις μοίρασαν τους μαθητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για εκπαιδευτικούς του 2ου νηπιαγωγείου – Τις μοίρασαν πόρτα πόρτα

Με έναν ξεχωριστό τρόπο αποφάσισαν -εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε- να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους μαθητές τους αλλά και τις οικογένειες τους, οι εκπαιδευτικοί του 2ου νηπιαγωγείου Ατσιποπούλου στο Ρέθυμνο.

Οι νηπιαγωγοί του σχολείου, που παραμένει άγνωστο πότε και αν θα συναντήσουν εκ νέου τους λιλιπούτειους μαθητές τους μέχρι την λήξη της παρούσας σχολικής χρονιάς, έφτιαξαν μια υφασμάτινη μάσκα για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και την περασμένη Κυριακή, κρατώντας ένα πανό που έγραφε «το σχολείο είναι εδώ, δεν φοβάται τον ιό», βγήκαν στους δρόμους της περιοχής και πόρτα - πόρτα μοίρασαν τα δώρα τους στους μαθητές τους.

Μάλιστα μαζί με την μάσκα και την απεριόριστη αγάπη τους, τους προσέφεραν και δυο λόγια καρδιάς αποτυπωμένα σε ένα κόκκινο χαρτί που είχε σχήμα καρδιάς.

Συγκεκριμένα το μήνυμά τους ανέφερε: «Βρήκα για τον κορωνοιό, φάρμακο φανταστικό! Δυο λογάκια μοναχά, μέσα από την καρδιά! Αυτά μόνο θα σου πω: Σ’ αγαπώ - δε σε ξεχνώ! Σου ‘φτιαξα και μια μασκούλα, να καλύψεις την μυτούλα και το στόμα να σκεπάσεις, μα το γέλιο σου μη χάσεις! Με πολλή πολλή αγάπη. Οι νηπιαγωγοί σου».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News