«Θερμό» επεισόδιο με πυροβολισμούς στις Μέλαμπες, για βοσκοτόπια

Ρέθυμνο
«Θερμό» επεισόδιο με πυροβολισμούς στις Μέλαμπες, για βοσκοτόπια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην δικαιοσύνη οδηγήθηκε 75χρονος Ρεθυμνιώτης

Οι διαφορές για τα βοσκοτόπια που φέρεται να είχαν δύο άνδρες στην περιοχή των Μελάμπων του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, ήταν ικανές για να «μιλήσουν» για μία ακόμη φορά τα όπλα, χωρίς ευτυχώς στην παρούσα περίπτωση το «θερμό» αυτό επεισόδιο να καταλήξει σε τραγωδία.

Το περιστατικό -σύμφωνα με πληροφορίες- εκτυλίχτηκε τα προηγούμενα 24ωρα όταν ένας 35χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ένας 75χρονος άνδρας (τον οποίο και κατονόμασε) πυροβόλησε εναντίον του με καραμπίνα. Και όλα αυτά, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, επειδή τα πρόβατα του ενός φέρεται να μπήκαν στο βοσκοτόπι του άλλου.

Από τους πυροβολισμούς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, όμως ο 75χρονος φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές, όπου επίσης παρέδωσε και την καραμπίνα με την οποία φέρεται ότι πυροβόλησε.

Ο ηλικιωμένος Ρεθυμνιώτης οδηγήθηκε ήδη στον Εισαγγελέα ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ εκκρεμεί να οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί.

Πάντως, αυτό που φέρεται να υποστήριξε ο 75χρονος στην κατάθεσή τους στους αστυνομικούς είναι ότι πυροβόλησε στον αέρα από μεγάλη απόσταση τον 35χρονο και ότι δεν είχε καμία πρόθεση ούτε να τον σκοτώσει, αλλά ούτε και να τον τραυματίσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News