Ρέθυμνο

«Γιορτή Κρητικής Διατροφής»: Στο «τραπέζι» οι εναλλακτικές ημερομηνίες

Συνάντηση εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης συνάντηση εργασίας των τριών οργανωτικών φορέων της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής» , Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, Δήμου Ρεθύμνης και Επιμελητηρίου, σχετικά με την υλοποίηση της φετινής διοργάνωσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, οι Αντιδή-μαρχοι Ρεθύμνου, κ.κ. Πέπη Μπιρλιράκη και Θωμάς Κρεβετζάκης, ο Αντιπρόεδρος του Ε-πιμελητηρίου Ρεθύμνου, κ. Μανώλης Ψαρουδάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού και της απαγόρευσης συναθροίσεων η φετινή Γιορτή Κρητικής Διατροφής δεν θα πραγματοποιηθεί 1- 7 Ιουλίου, όπως γίνεται κάθε χρόνο, στο Δημοτικό Κήπο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ωστόσο, εξετάστηκε το ενδεχόμενο προβολής οπτικοακουστικού υλικού για προϊόντα και εκδηλώσεις μέσω της ιστοσελίδας της Γιορτής Κρητικής Διατροφής www.cretandietfestival.gr καθώς και μελλοντικά η δημιουργία ενός αναβαθμισμένου portal, που θα «ταξιδεύει» ζωντανά όλες τις δράσεις της Γιορτής Κρητικής Διατροφής στο διαδίκτυο και θα προβάλλει τα τοπικά προϊόντα και τον πολιτισμό σε όλες τις χώρες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια