Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: ηλεκτρονικά οι πληρωμές βεβαιωμένων οφειλών προς το Δήμο

 Από σήμερα τίθεται στη  διάθεση των δημοτών του Ρεθύμνου, η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής βεβαιωμένων τους οφειλών προς το Δήμο μέσω του συστήματος e-Pay .

Η διαδικασία είναι απλή και περιγράφεται εδώ: www.rethymno.gr/e-services/e-pay

 Ο Δήμος Ρεθύμνου και οι υπηρεσίες του, προσανατολίζονται σταθερά στην ενθάρρυνση της χρήσης των ψηφιακών δυνατοτήτων εκ μέρους των δημοτών και μετά τη λήξη της καραντίνας. Όπως  τονίζουνε από την πλευρά του Δήμου, έχει σημασία να γίνει απ όλους αντιληπτό πως η ορθολογική αξιοποίηση των διευκολύνσεων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία τη διεκπεραίωση καθημερινών υποθέσεων, αφενός θα απαλλάξει τους πολίτες από το άγχος και  την απώλεια πολύτιμου χρόνου που σπαταλούν σε μετακινήσεις και αναμονή στις υπηρεσίες και αφετέρου, θα προσφέρει ευελιξία και ταχύτητα στη λειτουργία των ίδιων των υπηρεσιών αφού θα συρρικνωθεί ο χρόνος της αυτοπρόσωπης συνδιαλλαγής με το κοινό.

 «Μένουμε Σπίτι», λοιπόν, κάνουμε χρήση των ψηφιακών διευκολύνσεων που μας παρέχει ο Δήμος και  προστατεύουμε  την υγεία τη δική μας, των αγαπημένων μας, των συνανθρώπων μας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια