Χωρίς νερό από την ημέρα του Πάσχα το Πανόραμα

Ρέθυμνο
Χωρίς νερό από την ημέρα του Πάσχα το Πανόραμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω σοβαρής βλάβης του δικτύου - Πότε θα επανέλθει το νερό;

Χωρίς νερό εξαιτίας μιας πολύ σοβαρής βλάβης που υπέστη το δίκτυο που τροφοδοτεί την περιοχή τους, έχουν μείνει από την ημέρα του Πάσχα μέχρι και αυτή την ώρα, οι κάτοικοι στην περιοχή του Πανοράματος, δυτικά της πόλης του Ρεθύμνου.

Κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με το neakriti.gr δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους για αυτό που συμβαίνει, δηλώνοντας ανήμποροι να φέρουν σε πέρας ακόμα και τις ανάγκες του νοικοκυριού τους!

Μιλώντας στο neakriti.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Βασίλης Θεοδωράκης υπογράμμισε πως το πρόβλημα στο κεντρικό δίκτυο της περιοχής έγινε αντιληπτό από το Μεγάλο Σάββατο, ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα -και παρά τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αποκατάσταση της ζημιάς- το θέμα δεν έχει διευθετηθεί.

Μάλιστα τόνισε πως αύριο τα τεχνικά συνεργεία της υπηρεσίας του θα κάνουν μία νέα προσπάθεια για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα μέσω άλλης οδού, ωστόσο και πάλι το αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο.

«Δουλεύουμε στα τυφλά. Είναι μία δύσκολη βλάβη την οποία προσπαθούμε να επιδιορθώσουμε. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, όμως ζητούμε την κατανόησή τους. Εκτιμώ πως μετά τις εργασίες που θα κάνουμε αύριο, θα καταφέρουμε να τροφοδοτήσουμε το συγκεκριμένο σημείο της πόλης με νερό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News