Τι να κάνετε όσο εσείς και τα παιδιά «μένετε σπίτι»;

Ρέθυμνο
Τι να κάνετε όσο εσείς και τα παιδιά «μένετε σπίτι»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμορφες δράσεις προτείνει ο Δήμος Ρεθύμνου

Ο Δήμος Ρεθύμνης φιλοξενεί από σήμερα στην ιστοσελίδα του ένα "παράθυρο" με εναλλακτικές, πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις απασχόλησης των παιδιών. Με εκπαιδευτικό υλικό που έχουν επιλέξει και προσφέρουν κυρίως Ρεθυμνιώτες Εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά, από τριών έως και δεκατριών ετών, αποκτούν πρόσβαση με τρόπο εναλλακτικό, αντισυμβατικό και ψυχαγωγικό σε παιχνίδια γνώσης, καλλιτεχνικά δρώμενα, ιδέες για σωματική άσκηση, μουσική, κατασκευές και πειράματα φυσικών επιστημών με απλά μέσα που όλοι έχουμε σπίτι μας. Διότι, μπορεί να #Μένουμε Σπίτι # , αλλά η φαντασία, η ενέργεια  και η διάθεση του μυαλού, ειδικά των παιδιών, είναι ελεύθερη να πάει παντού!

Με  νέες αναρτήσεις καθημερινά, ΕΔΩ γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικοί, αλλάζουν μαζί την καθημερινότητα  και απαντούν με δημιουργικότητα, αισιοδοξία και πίστη στην κρίση που βιώνουμε.

«Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς που επιμελούνται με μεράκι και φροντίδα το πρόγραμμα, καταθέτοντας την αγάπη τους στους μαθητές τους και τις οικογένειες τους και συνδράμοντας την κοινή μας προσπάθεια να βγούμε από αυτή την περιπέτεια πιο δυνατοί ως άνθρωποι και ως κοινωνία.», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News