Η συγκινητική πράξη Κρητικών στους ηλικιωμένους, εν όψει Πάσχα

Ρέθυμνο
Η συγκινητική πράξη Κρητικών στους ηλικιωμένους, εν όψει Πάσχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έβαψαν αυγά, έφτιαξαν τσουρέκια και τα μοίρασαν στους ηλικιωμένους

Σε μία συγκινητική και ταυτόχρονα αξιέπαινη πράξη προχώρησαν οι νέοι του χωριού Σελλιά στο Ρέθυμνο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελλίων, η τοπική Κοινότητα και ο σύλλογος αποδήμων Σελλιανών στο Ρέθυμνο, γνωρίζοντας πως πρόκειται για τις πιο ιδιαίτερες γιορτές του Πάσχα, αποφάσισε να… επιστρατεύσει τους νέους του χωριού, οι οποίοι ετοίμασαν ένα πακέτο με προϊόντα, έφτιαξαν τσουρέκια και έβαψαν πασχαλινά αυγά και τα διένειμαν στους ηλικιωμένους των Σελλίων.

Μάλιστα με ένα συγκινητικό μήνυμα, εύχονται στους κατοίκους του χωριού καλές γιορτές και τους θύμισαν πως σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω κορωνοϊού είναι δίπλα τους για να τους βοηθούν σε ο,τι χρειαστούν.

Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά τους:

«”Το να βοηθάς τους συνανθρώπους σου είναι ωραίο, αλλά μόνο όταν γίνεται μέσα από την καρδιά σου”. Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, επιβάλλουν να είμαστε “κοντά” ο ένας με τον άλλον, αλλά από εμάς “μακριά”. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη πρέπει να περισσεύουν σ’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε. Δεν κάνουμε ελεημοσύνη, κανείς σας δεν τη χρειάζεται, είναι η ελάχιστη πράξη προσφοράς προς όλους εσάς που είστε δίπλα μας όταν και όπου πρέπει».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News