Ρέθυμνο

Εντάθηκαν οι έλεγχοι στην παραλιακή του Ρεθύμνου μετά την οργισμένη ανάρτηση του Δημάρχου

Δεν εξετάζεται προς το παρόν το ενδεχόμενο ολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας

Το αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη ανάρτηση του Δημάρχου, Γιώργου Μαρινάκη, στο Facebook.

Σήμερα, Κυριακή, οι δημότες φαίνεται να… συνετίστηκαν, με τις εικόνες από το παραλιακό μέτωπο πόλης να είναι καλύτερες.

Συγκεκριμένα, η κατάσταση φαίνεται να ήταν ελεγχόμενη το πρωί και το μεσημέρι, ενώ το απόγευμα, περισσότερος κόσμος πηγαινοερχόταν στην παραλιακή από ότι το πρωί και το μεσημέρι, αισθητά όμως περιορισμένος σε σύγκριση με το απόγευμα του Σαββάτου.

Βέβαια, σήμερα οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου εντάθηκαν.

Επισημαίνεται πως αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου είναι οι περιοχή από το «Δελφίνι» έως Λύκειο Ελληνίδων και από το παλιό Λιμεναρχείο έως τη Φορτέτζα. Σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές, πρόστιμα «κόβει» η αστυνομία.

Πάντως, σε συνεχείς διαβουλεύσεις βρίσκεται ο Λιμενάρχης με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, καθώς και ο Δήμαρχος, με την ΕΛ.ΑΣ.

Προς το παρόν, βέβαια, φαίνεται να μην εξετάζεται το ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, όπως μια μεγάλη μερίδα πολιτών ζητά από την δημοτική αρχή, σε αντίθεση με την απαγόρευση της κυκλοφορίας στο λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια