Ρέθυμνο

«Έφυγε» από τη ζωή ο Νικήτας Χαιρέτης

Θλίψη στα Ανώγεια για το χαμό του

Πέθανε ο Νικήτας Χαιρέτης σκορπώντας θλίψη στα Ανώγεια. O εκλιπών υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση και σύμφωνα με τους κατοίκους των Ανωγείων αγωνίστηκε για το καλό του τόπου. 

Ο δήμος Ανωγείων σε ψήφισμά του για το Νικήτα Χαιρέτη κάνει λόγο για «την αγάπη του για τ’  Ανώγεια και την ισχυρή θέληση του, για προσφορά στο τόπο του, μέσα από την συμμετοχή του στα κοινά» ενώ αναφέρει ακόμη ότι με την «καθοριστική και σεβαστή παρουσία του, τίμησε την Ανωγειανή κοινωνία και την οικογένεια του, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του».

Ο δήμος θα καταθέσει στη μνήμη του, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στις  Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ανωγείων.

"Υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος με ήθος, ανιδιοτέλεια"

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης στο anogi.gr «Ο Νικήτας Χαιρέτης υπηρέτησε τον τόπο του από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου επί σειρά ετών αλλά και μέσα από πολλές κοινωνικές δράσεις.

Ήταν από τους ανωγειανούς παλιάς κοπής, που είχαν γεννηθεί και γαλουχηθεί σε αξίες σε χρόνια δύσκολα. Ο Νικήτας Χαιρέτης προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο χωριό μας. Τίμησε τόσο την οικογένεια των Χαιρέτηδων, όσο και την Ανωγειανή του καταγωγή.

Το αίσθημα αγάπης και προσφοράς που τον διακατείχε αποτελεί παράδειγμα μίμησης  για μας τους νεότερους. Η ανωγειανή κοινωνία θα τον αποχαιρετήσει νοερά, σεβόμενη και τις παραινέσεις των παιδιών του. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.»

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει:

«Βαθιά θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους εμάς, αλλά ιδιαίτερα στην κοινωνία των Ανωγείων, η είδηση της απώλειας ενός ξεχωριστού ανθρώπου, του Νικήτα Χαιρέτη.Ο Νικήτας Χαιρέτης, ένας γνήσιος Ανωγειανός, υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος με ήθος, ανιδιοτέλεια και πίστη την τοπική αυτοδιοίκηση, μαχόμενος πάντοτε για το καλό του τόπου του και των συγχωριανών του.

Χαρακτηριστική είναι η προσφορά και η συνεισφορά του στις διαμάχες μεταξύ οικογενειών, όπου με τον συνετό του λόγο, κατάφερνε να βρίσκει λύσεις για όλους.

Αγάπη, Μπάμπη και Γιάγκο τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε εσάς και σε όλη την οικογένειά σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια