Ρέθυμνο

Τηλεφωνικά οι συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης θυμάτων βίας

Αλλαγές λόγω του covid- 19

Προσαρμόζει τη λειτουργία του με σεβασμό στα ληφθέντα μέτρα διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και επιτυχούς αντιμετώπισης του κινδύνου εξάπλωσης της πανδημίας  του ιού Covid-19, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας, κατόπιν οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Με αυτό το στόχο και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενημερώνει τις ωφελούμενες γυναίκες για τα εξής:

Εφεξής, όλες οι  ήδη προγραμματισμένες δια ζώσης συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης  καθώς και ο προγραμματισμός των νέων ραντεβού για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, θα πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως,  μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο:  28310 56607 και   κατόπιν συνεννόησης με τη συμβουλευόμενη.

Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού όπου απαιτείται δια ζώσης συνεδρία, η επικοινωνία θα πραγματοποιείται λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης  τόσο για την συμβουλευόμενη γυναίκα όσο και για το στέλεχος του Κέντρου, σύμφωνα με της οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Συμβουλευτικής λειτουργεί  από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 με 16.00, ενώ καθημερινά λειτουργεί και η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή SOS 15900.

Παραμένουμε στη διάθεση κάθε γυναίκας που χρειάζεται συμβουλευτική υποστήριξη και θα συνεχίσουμε να είμαστε πλάι της, με σεβασμό, ενδιαφέρον, επιστημονική επάρκεια  και ισχυρή διάθεση να τη βοηθήσουμε.  

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια