Που να πετάτε τα άδεια μελανοδοχεία και toner του εκτυπωτή σας

Ρέθυμνο
Που να πετάτε τα άδεια μελανοδοχεία και toner του εκτυπωτή σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Που πρέπει να αποστέλλουν τα δοχεία οι επιχειρήσεις, υπηρεσίες και πολίτες

Για την προστασία του περιβάλλοντος αξιοπιώντας κάθε σύγχρονή δυνατότητα και μέσα προστασία, η Διεύθυνση Καθαριότητας Ρεθύμνου συμμετέχει στην εναλλακτική διαχείριση άδειων μελανοδοχείων και toner, ενώ δίνει οδηγίες στις υπηρεσίες, επιχειρήσεις και τους πολίτες για το που πρέπει να αποστέλλουν τα δοχεία.

Ακολουθεί Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Δ/νση Καθαριότητας του Δήμου Ρεθύμνης, υποστηρίζοντας σταθερά, με στοχευμένες πρωτοβουλίες και αξιοποίηση κάθε σύγχρονης δυνατότητας και μέσων προστασίας του περιβάλλοντος, συμμετέχει στην εναλλακτική διαχείριση άδειων μελανοδοχείων και toner.

Παρακαλεί λοιπόν τις υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις και τους συμπολίτες να αποστέλλουν στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας, στα Μισίρια, όλα τα άδεια μελανοδοχεία και toner ώστε να προωθούνται προς διαχείριση.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας και πληροφορίες σχετικά με τη δράση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (εργάσιμες ώρες) στο τηλ: 28310-57940.

Ελπίζοντας στην ανταπόκριση και συνεργασία όλων των δημοτών, είμαστε στη διάθεση τους ώστε μαζί να προστατεύσουμε το περιβάλλον του τόπου μας και να καλλιεργήσουμε μια υγιή νοοτροπία στα παιδιά μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News