Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης: Διανομή τροφίμων στο Ρέθυμνό

Ρέθυμνο
Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης: Διανομή τροφίμων στο Ρέθυμνό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου

Διανομή των τροφίμων μακράς διάρκειας στους δικαιούχους πολίτες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης ( Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς») θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.  

Συγκεκριμένα, η διανομή, θα διαρκέσει από τις 08:00 έως και τις 14:00 το μεσημέρι και θα λάβει χώρα στο κτήριο της Κοινωνικής Μέριμνας, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας στους δικαιούχους συμπολίτες – ωφελούμενους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»)

Η διανομή θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία αισθάνονται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουν, θερμά  όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»),

Ελπίζουμε στην ενεργή συμμετοχή όλων σας σε αυτήν την αλυσίδα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού το αίτημα για την κάλυψη στοιχειωδών διατροφικών αναγκών είναι επίμονο και σταθερό σε καθημερινή βάση».

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News