Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η κόντρα με την κυβέρνηση για το πλωτό φράγμα

Ρέθυμνο
Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η κόντρα με την κυβέρνηση για το πλωτό φράγμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιχμές εναντίον της κυβέρνηση για αδυναμία αντιμετώπισης του προσφυγικού – «Άνοιγμα» στον προοδευτικό χώρο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Βέλη από την φαρέτρα της εναντίον της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού για το θέμα της αντιμετώπισης του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος που απασχολεί έντονα την χώρα, εξαπέλυσε χθες το βράδυ από το Ρέθυμνο η πρώην υπουργός και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η κα Ξενογιαννακοπούλου, συνεχίζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει τελευταία μεταξύ Κουμουνδούρου και Μαξίμου για την κατασκευή του πλωτού φράγματος για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών, αναφέρθηκε στις θύελλες των ανέμων της μισαλλοδοξίας, όπως είπε, τις οποίες θερίζει τώρα η κυβέρνηση, κατηγορώντας την ουσιαστικά για αδυναμία αντιμετώπισης ενός τόσο σοβαρού θέματος.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε στην ρητορική μίσους, ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας, όπως είπε, που χρησιμοποίησε η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση προκειμένου σύμφωνα με την ίδια, να κατηγορήσει την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτοξεύοντας τα βέλη της στον ίδιο τον πρωθυπουργό, η κα  Ξενογιαννακοπούλου κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση για αδυναμία αντιμετώπισης των προσφυγικών ροών.

Στο μεταξύ, άνοιγμα στην κοινωνία και δη στον προοδευτικό χώρο, ενόψει του συνεδρίου επιχειρούν πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος που περιοδεύουν ανά την Ελλάδα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Ανδρέας Ξανθός -που μίλησαν χθες σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος- αναφέρθηκαν στο στοίχημα που έχει τεθεί από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο επιμελητήριο Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News