Έφυγε από την ζωή ο τ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου Γιάννης Φουρφουλάκης

Ρέθυμνο
Έφυγε από την ζωή ο τ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου Γιάννης Φουρφουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Γιάννης Φουρφουλάκης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε από πολλές θέσεις τη δημόσια ζωή του Ρεθύμνου

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε νωρίς το απόγευμα από την ζωή ο διακεκριμένος δικηγόρος και τέως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Γιάννης Φουρφουλάκης.

Ο εκλιπών υπηρέτησε από πολλές θέσεις την δημόσια ζωή του Ρεθύμνου, καθώς διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Με την σύζυγό του, Μαρία απέκτησαν δύο γιους, τον Μανόλη και τον Παντελή, που διαπρέπουν στο χώρο της δικηγορίας στο Ρέθυμνο, ενώ υπηρετούν και την δημόσια ζωή του τόπου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, στη 1 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Παναγίας του Μασταμπά.

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Τον αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη! Πάλευε πάντα με ήθος»

Η βουλευτής Α’ Αθηνών και π. Υπουργός κ. Όλγα Κεφαλογιάννη μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Γιάννη Φουρφουλάκη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αποχαιρετούμε σήμερα μία ξεχωριστή προσωπικότητα του Ρεθύμνου, έναν άνθρωπο που άφησε το στίγμα του στην κοινωνία μας. Ο Γιάννης Φουρφουλακης από όποιο μετερίζι κι αν αγωνίστηκε την δικηγορία, την τοπική αυτοδιοίκηση, την πολιτική πάλευε πάντα με ήθος, εντιμότητα, ακεραιότητα και μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του Ρεθύμνου και των ανθρώπων του. Προσωπικά αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη έναν οικογενειακό φίλο που γνώρισα από τα παιδικά μου χρόνια πάντα στο πλευρό του πατέρα μου σε προσωπικές στιγμές αλλά και πολιτικές μάχες. Εκφράζω τα ειλικρινή μου και βαθιά συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Μαρία, στα παιδιά του Μανώλη και Παντελή που βαδίζουν στα χνάρια του, στα εγγόνια του και στους οικείους του. Το ήθος και οι αρχές του εκλιπόντος είναι παρακαταθήκες για όλους μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News