Ρέθυμνο

«Ώρα Αιχμής»: Ταξίδι στο χρόνο μέσα από εικόνες σε μία εκπομπή γεμάτη Κρήτη

Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου των Ανωγείων μας ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από εικόνες που θα μάθουν στους νεότερους και θα θυμίσουν στους παλιότερους

Η νεολαία της Κρήτης που έχει κάνει τα κρητικά βουνά τρόπο έμπνευσης. Η καθημερινότητα των νέων ανθρώπων, η πολιτιστική δραστηριότητα και η πλούσια δράση σε μια εκπομπή γεμάτη από την ωραία Κρήτη που αντιστέκεται στο χρόνο.

Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου των Ανωγείων μας ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από εικόνες που θα μάθουν στους νεότερους και θα θυμίσουν στους παλιότερους. Στο πλατό και πρόσφυγες που ζουν στα Ανώγεια και έχουν κάνει την κρητική κουλτούρα κομμάτι της καθημερινότητας τους.

Οι προσωπικές ιστορίες προσφύγων που έχουν εμπνευστεί από την φιλόξενη κοινωνία των Ανωγείων μιας και οι ίδιοι είναι κομμάτι της.
Σε «Ώρα Αιχμής» ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Ανωγείων αναλαμβάνει δράση και μέσα από ένα αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό ταξιδεύουν τους τηλεθεατές στην Κρήτη της φιλοξενίας και του σεβασμού στέλνοντας το μήνυμα ότι σε αυτό τον υπέροχο τόπο όλοι μπορούν να ζήσουν με σεβασμό.

Δευτέρα στις 22:00 «Ώρα Αιχμής» στην ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια