Φοιτητικές εστίες Πανεπιστημίου Κρήτης: Μπάνιο για τον πιο… γρήγορο!

Κρήτη
Φοιτητικές εστίες Πανεπιστημίου Κρήτης: Μπάνιο για τον πιο… γρήγορο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβλήματα με το ζεστό νερό στις εστίες στο Ρέθυμνο αντιμετωπίζουν οι φοιτητές

Προβλήματα με τις φοιτητικές εστίες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με μητέρα φοιτητή που διαμένει στις εστίες στην Πανεπιστημιούπολη του Γάλλου στο Ρέθυμνο, οι δεκάδες φοιτητές που ζουν στις εστίες, αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ζεστό νερό.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι, σύμφωνα με πηγές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, για τη θέρμανση του νερού στις φοιτητικές εστίες, χρησιμοποιούνται ηλιακοί θερμοσίφωνες.

Όπως είναι φυσικό, το ζεστό νερό δεν μπορεί να φτάσει για όλους τους φοιτητές, ενώ, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα η ηλιοφάνεια, όπως επίσης και οι διακοπές ρεύματος.

Από την πλευρά του Πανεπιστήμιου, πάντως, αναφέρουν πως υπάρχει καθημερινή παρουσία τεχνικού στις εγκαταστάσεις των εστιών, με αποτέλεσμα, όποιο πρόβλημα προκύψει, να επιλύεται αμέσως. Πράγματι, κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, εντοπίστηκε ένα πρόβλημα με το ζεστό νερό, ωστόσο αυτό επιλύθηκε.

Έτσι, πέρα από το να… τρέξουν για να προλάβουν το ζεστό νερό, οι φοιτητές που διαμένουν στις εστίες στην περιοχή του Γάλλου, δεν διαθέτουν κάποια άλλη «δικλείδα» προκειμένου να κάνουν μπάνιο, είτε να πλύνουν τα ακόμη και τα χέρια τους με ζεστό νερό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News