default-image

Παράνομος τζόγος: «Πιάστηκαν» επ' αυτοφώρω στο τραπέζι του πόκερ

Χανιά
Παράνομος τζόγος: «Πιάστηκαν» επ' αυτοφώρω στο τραπέζι του πόκερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Ρέθυμνο και Χανιά

Οκτώ ακόμη άτομα πιάστηκαν επ' αυτοφώρω, στο τραπέζι του πόκερ το βράδυ της Δευτέρας.

Κατά τον έλεγχο της αστυνομίας σε κατάστημα στο Ρέθυμνο, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2.355 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, μια πλήρη τράπουλα, 643 τραπουλόχαρτα διαφόρων χρωματισμών και μια μάρκα DEALER.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, οχτώ (8) άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.355 ευρώ

Συνελήφθησαν, χθές (23.12.2019) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, οχτώ άτομα και συγκεκριμένα έξι ημεδαποί ηλικίας από 26 έως 57 ετών, και δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 33 ετών για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (23.12.2019) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου και του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη ως προσωρινά υπεύθυνη, είχε επιτρέψει σε επτά άτομα τη συμμετοχή στην παράνομη διενέργεια και διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου “POKER”, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 2.355 ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιγνίου, μια πλήρη τράπουλα, 643 τραπουλόχαρτα διαφόρων χρωματισμών και μια μάρκα DEALER.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

Ανάλογο περιστατικό έλαβε χώρα και σε κατάστημα στα Χανιά, όπου και πάλι 8 άτομα συνελήφθησαν για παράνομο παιχνίδι, ζάρια αυτή την φορά.

Από την αστυνομία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 4.630 ευρώ και ένα ζεύγος κύβοι-ζάρια.

«Συνελήφθησαν, οχτώ (8) ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, στα Χανιά

Κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των 4.630 ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες (23.12.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες στα Χανιά, οχτώ (8) ημεδαποί ηλικίας από 32 έως 53 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων χθες (23.12.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε οικία ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 51χρονος είχε επιτρέψει σε επτά ημεδαπούς την παράνομη διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου των πεσών (κύβοι-ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 4.630 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και ένα ζεύγος κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News