default-image

Στον «πυρετό» του πόκερ 11 άτομα - Συνελήφθησαν σε έφοδο

Ρέθυμνο
Στον «πυρετό» του πόκερ 11 άτομα - Συνελήφθησαν σε έφοδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχαν προλάβει να παίξουν 6.100 ευρώ στον τζόγο

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για τα παράνομα παιχνίδια λίγο πριν τα Χριστούγεννα καθώς στον πυρετό του τζόγου βρέθηκαν 11 άτομα στο Ρέθυμνο που μάλιστα είχαν «παίξει» 6.100 ευρώ με σκοπό να αποκτήσουν κέρδος.

Οι αστυνομικοί πέρασαν μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου χειροπέδες, στα 11 άτομα και συγκεκριμένα 9 άντρες ηλικίας από 27 έως 73 ετών και μια 26χρονη και 2 αλλοδαπούς (32χρονος και 24χρονη), για τυχερά παιχνίδια.

Σε έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου διαπιστώθηκε ότι ο  ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε 8 άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού «Τexas Pocker» , οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επιπλέον κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη αλλοδαπή και η 26χρονη Ελληνίδα ως εργαζόμενες στο κατάστημα συνέδραμαν στην διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και
  • Μία τράπουλα

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News