Παραμυθένιος Χριστουγεννιάτικος στολισμός, χάρη σε μια παρέα

Ρέθυμνο
Παραμυθένιος Χριστουγεννιάτικος στολισμός, χάρη σε μια παρέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλησαν να κάνουν πιο χριστουγεννιάτικα τα Πεταλάδικα

Ακόμα πιο χριστουγεννιάτικη έγινε η παλιά πόλη του Ρεθύμνου με πρωτοβουλία καταστηματαρχών στα Πεταλάδικα. Εδώ και ένα μήνα εργάζονταν αδιάλειπτα και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, αφού αμέσως το Ρέθυμνο απέκτησε ένα νέο... εορταστικό αξιοθέατο, έναν δρόμο γεμάτο φως, χρώμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Και ξαφνικά φώτισαν ακόμα παραπάνω τα χριστουγεννιάτικα σοκάκια του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα η οδός Τζάνε Μπουνιαλή στα Πεταλάδικα.

Μια παρέα δέκα και πλέον ανθρώπων που διατηρούν επιχειρήσεις και οι φίλοι τους, στα Πεταλάδικα  στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, δίπλα στην Μεγάλη Πόρτα, αποφάσισαν να κάνουν πιο χριστουγεννιάτικες τις ζωές ντόπιων κι επισκεπτών. Εδώ και δύο χρόνια σχεδίαζαν τη δράση τους και για ένα μήνα ανελλιπώς έστηναν την φωτεινή, παραμυθένια, χριστουγεννιάτικη οπτασία τους.

Είναι μια παρέμβαση που όπως τονίζει η επιχειρηματίας της περιοχής, Κατερίνα Μανετάκη, δίνει το παράδειγμα, ώστε και οι μικρές γειτονιές της πόλης να ομορφαίνουν με πρωτοβουλία των κατοίκων τους.

Tην όμορφη αυτή κίνηση χαιρέτισε και η πρόεδρος της ΚΕΔΗΡ, Πέπη Μπιρλιράκη, ελπίζοντας ότι και γειτονιές στην νέα πόλη του Ρεθύμνου, θα αναλάβουν αντίστοιχη δράση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News