Βρέθηκε η Κάρμεν - Αμοιβή για το Μελένιο που αγνοείται

Ρέθυμνο
Βρέθηκε η Κάρμεν - Αμοιβή για το Μελένιο που αγνοείται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως και που βρέθηκε η σκυλίτσα που αναζητούσαν

Ανέλπιστη εξέλιξη σημειώθηκε στη διάρκεια της νύχτας στην αναζήτηση της Κάρμεν, μετά το δημοσίευμα από το neakriti.gr.

Η Κάρμεν βρέθηκε 30 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας της χωρίς το λουράκι που φορούσε.

Συνεχίζεται η αγωνία για τον Μελένιο που χάθηκε ταυτόχρονα από το Βιολί Χαράκι. Κάτοικος του Σπηλίου που είδε το δημοσίευμα επικοινώνησε με την κηδεμόνα της σκυλίτσας και την ενημέρωσε για την παρουσία της στην περιοχή. Λίγο αργότερα κατάφερε να την πιάσει και να την κρατήσει ασφαλή μέχρι να φτάσει η οικογένεια της στο Σπήλι και να την παραλάβει με μεγάλη συγκίνηση και ανακούφιση.

Η οικογένεια της σκυλίτσας δεν έχει ποτέ επισκεφτεί την περιοχή και θεωρείται αδύνατο να έφτασε εκεί μόνη της. Πιθανότατα κάποιος την κρατούσε όλες αυτές τις μέρες και υπό το βάρος της δημοσιότητας που έλαβε η υπόθεση την άφησε στο δρόμο,  πολύ μακριά από το σημείο όπου την αναζητούσαν.

Η οικογένεια του δεύτερου αγνοούμενου σκυλάκου, του Μελένιου εξακολουθεί να τον αναζητά με αγωνία. Μετά τις σημερινές εξελίξεις είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε στην Κρήτη και ζητούν τη βοήθεια του κόσμου και κοινοποιήσεις και πληροφορίες για να μπορέσει να επιστρέψει και εκείνος στην ασφάλεια του σπιτιού του. Υπενθυμίζεται ότι δίδεται αμοιβή σε όποιο βοηθήσει στον εντοπισμό του Μελένιου.

Ο κηδεμόνας του Μελένιου κ. Κώστας Καρράς, δίνει αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες για την τύχη τους και βοηθήσει στην ανεύρεσή του.

«15 μέρες πέρασαν και δυστυχώς δεν έχουμε κανένα νέο για το Μελένιο μας. Ο Μελένιος χάθηκε το απόγευμα της 25ης Οκτωβρίου από το Βιολί Χαράκι, στο ύψος των παιδότοπων. Θα δοθεί αμοιβή σε όποιον μας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία». Αναφέρει στην ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο κ. Καρράς που αναζητά εναγωνίως την επιστροφή του Μελένιου.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2810/398.100.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News