Μπαλί: Για «στυγερή δολοφονία» κάνει λόγο η οικογένεια του νεκρού - Θρήνος στην κηδεία του

Ρέθυμνο
Μπαλί: Για «στυγερή δολοφονία» κάνει λόγο η οικογένεια του νεκρού - Θρήνος στην κηδεία του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ίδια στιγμή φρουρούμενος στο νοσοκομείο βρίσκεται ο βοσκός

Σε επιφυλακή υπό το φόβο αντιποίνων παραμένει η Ελληνική Αστυνομία μετά τη τραγωδία στο Μπαλί με ένα κυνηγό να πέφτει νεκρός από πυρά.

Όλα συνέβησαν, νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το θύμα, ένας 49χρονος οδηγός, είχε πάει για κυνήγι στη θέση Βλυχάδα στο Μπαλί Ρεθύμνου. Με αφορμή - κατά με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες - την είσοδο του κυνηγόσκυλου του θύματος σε χώρο ιδιοκτησίας πέριξ του ποιμνιοστασίου του 45χρονου, ξέσπασε καβγάς  ανάμεσα στους δυο άνδρες, με αποτέλεσμα να την ανταλλαγή πυροβολισμών, που κατέληξε στο θάνατο του 49χρονου και τον τραυματισμό του 45χρονου.

Παρουσία της αστυνομίας η κηδεία

Το μεσημέρι της Κυριακής, πάντως, σε βαρύ κλίμα και με την παρουσία της αστυνομίας, υπό τον φόβο αντεκδίκησης, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 49χρονου.

Τι λέει η οικογένεια

Η οικογένεια του θύματος, μέσω της συνηγόρου της τονίζει ότι «πρόκειται για στυγερή δολοφονία και θα αποδειχθεί».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του άτυχου κυνηγού και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, φέρεται να υποστηρίζει πως το σημείο όπου έπεσε νεκρός ανήκει σε κοινοτική και όχι ιδιωτική έκταση.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον κυνηγό

Για ακαριαίο θάνατο και μία θανάσιμη βολή κάνει λόγο σε δηλώσεις του ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, που εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα.

Όπως υπογράμμισε μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV, ο πυροβολισμός σημειώθηκε από μακρύκανο κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, σχεδόν από τριάντα μέτρα. Το θύμα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, «επλήγη στον κορμό εμπρόσθια και στο δεξιό άνω άκρο».

Ομαλή η κατάσταση της υγεία του βοσκού

Την ίδια στιγμή, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 45χρονος κτηνοτρόφος που φέρεται να είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας του κυνηγού.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης στη οποία υπεβλήθη, ο 45χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News