Στο τιμόνι του ΣΕΔΗΚ παραμένει ο Γ. Μαρινάκης

Ρέθυμνο
Στο τιμόνι του ΣΕΔΗΚ παραμένει ο Γ. Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένει πρόεδρος του ΣΕΔΗΚ ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου και απερχόμενος πρόεδρος του ΣΕΔΗΚ, Γιώργος Μαρινάκης, παραμένει στο τιμόνι του φορέα, μετά την εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο Ρέθυμνο. Ζητούμενο αποτελεί να συσπειρώσει εκ νέου ο σύνδεσμος το ενδιαφέρον των αυτοδιοικητικών με κύριο επιχείρημα ότι με χαμηλό κόστος, έχει να προσφέρει πολλά στην ελαιοπαραγωγή και τους παραγωγούς του νησιού.

Παραμένει πρόεδρος του ΣΕΔΗΚ ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, μετά την εκλογοαπολογιστική συνεδρίαση του συνδέσμου ελαιοκομικών δήμων Κρήτης στο Ρέθυμνο. Με τον απολογισμό από μια πλούσια θητεία, καλείται να συστήσει εκ νέου τον σύνδεσμο στην αυτοδιοίκηση, καλώντας για πιο μαζική και ενεργή συμμετοχή σε ένα όργανο που με μικρό κόστος έχει παράξει πολλά προς όφελος των ελαιοπαραγωγών.

Ο ΣΕΔΗΚ έχει παράξει νομοθετικό και πολιτιστικό έργο προς όφελος των ελαιοπαραγωγών, όπως και φιλοπεριβαλλοντικές ενημερωτικές δράσεις, ημερίδες και προγράμματα. Ένας ακόμα άξονας δράσης είναι η προστασία της παραγωγής μέσα από την ενημέρωση των καλλιεργητών, όπως και οι πρωτοβουλίες για μαζική δημοπράτηση ελαιολάδου, υπέρ των ελαιοπαραγωγών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News