Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ρέθυμνο - Πως θα γίνεται η κυκλοφορία;

Ρέθυμνο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ρέθυμνο - Πως θα γίνεται η κυκλοφορία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λόγω της ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Καλλιθέα

Ξεκινούν και πάλι οι εργασίες βιοκλιματικής ανάπλασης της Πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Καλλιθέα.

Οι εργασίες, οι οποίες είχαν διακοπεί λόγω τουριστικής περιόδου, ξεκινούν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν για τουλάχιστον ένα μήνα.

Πως θα γίνεται η κυκλοφορία;

Για τις ανάγκες ομαλής εκτέλεσης των υπολειπόμενων εργασιών και για την αποφυγή ατυχήματος, θα χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Άγγελου Σικελιανού από το ύψος της οδού Σβάϊτσερ μέχρι και την παραλιακή λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου (μπροστά από το ξενοδοχείο Porto Rethymno), για ένα τουλάχιστον μήνα. Για το χρονικό αυτό διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των παρακείμενων οδών Παπαναστασίου και Παπανδρέου.

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες επιτρέψουν την απρόσκοπτη συνέχιση και ολοκλήρωση των εργασιών, προβλέπεται, βάση της υπογραφείσας σύμβασης, με τον ανάδοχο εργολάβο να παραδοθεί ολοκληρωμένο το έργο της ανάπλασης της πλατείας στο τέλος του Ιανουαρίου 2020. (Η κυκλοφορία στην οδό Σικελιανού θα αποκατασταθεί νωρίτερα από την προαναφερθείσα ημερομηνία)

Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Ρεθύμνου «Παρακαλούνται, λοιπόν, οι διερχόμενοι συμπολίτες κι επισκέπτες οδηγοί και οι περίοικοι της περιοχής, να σεβαστούν τις ειδικές σημάνσεις και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν, πρωτίστως για την ασφάλεια τους αλλά και για την επιτυχή ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News