Γ. Φραγκιαδάκης: «Παρελθόν» για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου – Γιατί παραιτήθηκε

Κρήτη
Γ. Φραγκιαδάκης: «Παρελθόν» για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου – Γιατί παραιτήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα: «Ρέθυμνο σε ευχαριστώ –Πλέον ξεκινάει κάτι καινούργιο, εξίσου σημαντικό και τιμητικό για μένα»

Αποχώρησε από το «τιμόνι» της διοίκησης του Νοσοκομείου Ρεθύμνου ο Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Ο απερχόμενος διοικητής υπέβαλλε την παραίτηση του, κλείνοντας έτσι ένα κύκλο και μια θητεία 3,5 ετών.

Πλέον θα εργάζεται σε μια τελείως διαφορετική υπηρεσία, αφού από σήμερα εκτελεί χρέη Γενικού Γραμματέα του δήμου Χανίων.

Από το Υπουργείο Υγείας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το όνομα του νέου διοικητή στο Νοσοκομείου του Ρεθύμνου και μέχρι τότε την ευθύνη θα έχει ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Βασιλης Ακτουδιανάκης, καταλαμβάνοντας την θέση του κ. Μαρκάκη του οποίου και η θητεία έληξε.

Ο κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης πριν από μερικές ώρες, σε ανάρτηση του στο Facebook , θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, απο την θέση του διοικητή του νοσοκομείου, ενώ αναφορικά με τα καινούρια του καθήκοντα ανέφερε: «Αύριο(δηλαδή σήμερα) ξεκινάει κάτι καινούργιο.. εξίσου σημαντικό και τιμητικό για μένα...Σε ευχαριστώ Ρέθυμνο!»

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Φραγκιαδάκη, στον οποίο το neakriti, εύχεται καλή επιτυχια στο νέο του ξεκίνημα.

«Αγαπητοί φίλοι, σήμερα ολοκληρώθηκε η θητεία μου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν, στήριξαν και συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο που ανέλαβα τα τελευταία 3,5 χρόνια από τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου. Θεωρώ ότι καταβάλαμε όλοι μας μια αξιέπαινη προσπάθεια, στο σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου, ώστε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις ανάγκες των πολιτών. Εργαστήκαμε χωρίς να χάσουμε ούτε μια μέρα, με όρεξη αλλά το κυριότερο, όλοι μαζί!! Αφήνω πίσω άριστους συνεργάτες και άξιους επιστήμονες με αφοσίωση σε αυτό που κάνουν αλλά αφήνω και φίλους.. Ευχαριστώ την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα τον Ανδρέα Ξανθό που με εμπιστεύτηκε για τη θέση αυτή, τους συνεργάτες Διοικητές των Νοσοκομείων και την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την υποστήριξη τους. Αύριο ξεκινάει κάτι καινούργιο.. εξίσου σημαντικό και τιμητικό για μένα...Σε ευχαριστώ Ρέθυμνο!».

Όπως ήταν φυσικό κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση υπήρξε «βροχή» μηνυμάτων με αμέτρητες ευχές και συγχαρητήρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News