Ρέθυμνο

Αλέξης Τσίπρας: «Η παράταξη έβγαλε τη χώρα από τη χρεοκοπία και ήρθε για να μείνει»

Η ομιλία από την πλατεία στην Αντιπεριφέρεια που ολοκλήρωσε την περιοδεία του

Με ομιλία στο Ρέθυμνο, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη δυτική Κρήτη ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, επιρρίπτοντας βολές κατά της κυβέρνησης σε σειρά θεμάτων, από την υπόθεση novartis, μέχρι την αξιοκρατία και το ζήτημα που προέκυψε με την προβολή ταινίας στην Αθήνα.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύθηκε για στενότερη συνεργασία με την περιφέρεια και ζήτησε τη συμμετοχή των πολιτών για τον σχεδιασμό της επανόδου στη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ανάφερε από την πλατεία στην Αντιπεριφέρεια ότι η παράταξη έβγαλε τη χώρα από τη χρεοκοπία και είναι μία παράταξη που ήρθε για να μείνει γιατί είναι η μόνη και αυτή που συγκρούστηκε με το παλιό πολιτικό σύστημα και σήμερα βρίσκεται στη θέση της αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι τώρα πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία για να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση της χώρας, όχι για την εξουσία, αλλά για το δίκαιο των πολλών, άφησε αιχμές κατά της ΝΔ για φωτογραφικές τροπολογίες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως και για την συγκάλυψη σε ένα τεράστιο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας του φαρμάκου, το σκάνδαλο της novartis, μιλώντας για σκευωρία

Αναφερόμενος στην περίπτωση απαγόρευσης νέων κάτω των 18 ετών να παρακολουθήσουν την ταινία JOKER ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαριτολογώντας ότι ένας σύντροφος από τους παρευρισκόμενους, θέλοντας να διακωμωδήσει την κατάσταση ζήτησε όσοι είναι κάτω των 15 ετών να φύγουν και συνέχισε αναφέροντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κέρδισε το τζόκερ με τα 37 δισ. ευρώ που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ στα κρατικά ταμεία. Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να επιστρέψει για περιοδεία και στην ανατολική Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια