Αλέξης Τσίπρας: Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη

Ρέθυμνο
Αλέξης Τσίπρας: Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ρέθυμνο σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζει την περιοδεία του στη Δυτική Κρήτη ο πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τη διήμερη επίσκεψή του στη Δυτική Κρήτη, περιοδεύοντας στον νομό Ρεθύμνου.

Στις 10:30 το πρωί θα βρέθηκε στα Σελλιά Αγίου Βασιλείου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

 Στις 12:30 αναμένεται να μεταβεί στο Πέραμα, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες στην κεντρική πλατεία.

Το απόγευμα, στις 7:30, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στην πλατεία Σοχώρας, στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, όπου και θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του στα Χανιά

Πάντως, ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να ολοκληρώσει την περιοδεία του στα Χανιά σε έναν τόπο με πολλούς συμβολισμούς, στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και στις τελευταίες εθνικές εκλογές κατέγραψε υψηλά ποσοστά.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σε κατοίκους των Σφακίων στο χωριό Καψοδάσος στέλνοντας το μήνυμα της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών στη νέα πορεία της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε ότι ο αγώνας για την ανασυγκρότηση της παράταξης θα είναι συνεχής και αποφασιστικός αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους κατοίκους των Σφακίων να δημιουργήσουν μια ισχυρή οργάνωση της προοδευτικής συμμαχίας που θα αποτελέσει μέρος της μεγάλης προσπάθειας για τη διαμόρφωση ενός σχεδίου με στόχο τη διακυβέρνηση της χώρας με κατεύθυνση την κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή.

Σημειώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει και νέα κάθοδο στην Κρήτη με επίκεντρο τους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News