Θανατηφόρο στη Σκαλέτα: Αγωνία για την 5χρονη - Καλά νέα για το ζευγάρι

Ρέθυμνο
Θανατηφόρο στη Σκαλέτα: Αγωνία για την 5χρονη - Καλά νέα για το ζευγάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο «κόκκινο» η αγωνία για το κοριτσάκι, ωστόσο αισιόδοξες είναι οι εξελίξεις για τους λοιπούς τραυματίες  

Συνεχίζει να «χτυπά κόκκινο» η αγωνία, καθώς, σε σταθερή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του ΠΑΓΝΗ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 5χρονο κορίτσι, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στο θανατηφόρο τροχαίο της περασμένης Κυριακής στη Σκαλέτα.

Το παραπάνω ανέφερε στο neakriti.gr o κ. Ιωάννης Τασσόπουλος, Διοικητής των Νοσοκομείων (Ηρακλείου) ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο.

Σχετικά με την εξέλιξη της υγείας της 2,5 ετών αδερφής της, το κοριτσάκι «είναι καλά και νοσηλεύεται συντηρητικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ».

Στο ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η 31χρονη μητέρα των δύο παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο παιδία, όπως και η μητέρα τους, μεταφέρθηκαν, αρχικά, στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Εκεί ελήφθη η απόφαση της άμεσης μεταφοράς της 5χρονης στο ΠΑΓΝΗ και της μετέπειτα μεταφοράς της αδερφής και μητέρας της στο ίδιο νοσοκομείο.

Το 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως «πολυτραυματίας» από τον Αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Ιωάννη Φανουργιάκη, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και έκτοτε νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Πιάδων υπό στενή ιατρική παρακολούθηση από πλήθος γιατρών.

Θετικά τα νέα για το ζευγάρι

Αναφορικά με την εξέλιξη της υγείας των λοιπών τραυματιών, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, τα νεότερα είναι θετικά.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη, το ζευγάρι των 56χρονων, που επέβαιναν στο αυτοκίνητο στο οποίο βρήκε ακαριαίο θάνατο η 80χρονη γυναίκα, αναμένεται να πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο κ. Φραγκιαδάκης, «αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους, και μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρουν εξιτήριο».

Από την άλλη, ένα εκ των τραγικών προσώπων του δυστυχήματος, ο 55χρονος γιος της 80χρονης και θύματος του τροχαίου, όπως ανέφερε ο κ. Φραγκιαδάκης, δε νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αφού «πήρε εξιτήριο από την πρώτη κιόλας ημέρα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News