Δολοφονία Δουρουντάκη: Συνεχίζεται η δίκη για τον κτηνοτρόφο, που βρέθηκε θαμμένος

Χανιά
Δολοφονία Δουρουντάκη: Συνεχίζεται η δίκη για τον κτηνοτρόφο, που βρέθηκε θαμμένος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, η σορός του οποίου εντοπίστηκε θαμμένη σε περιοχή του Αλικιανού Χανίων, τον Ιούνιο του 2018.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ένας 45χρονος Χανιώτης, ο 40χρονος αδερφός του, καθώς κι ένα τρίτο άτομο. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της έκτασης όπου βρέθηκε θαμμένος ο αείμνηστος Δουρουντάκης τον Ιούνιο του 2018.

Από τους τρεις κατηγορούμενους, προσωρινά κρατούμενος είναι μόνο ο 45χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει την ανθρωποκτονία του 70χρονου. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι ο θανών μετέβη στο λατομείο του κρατώντας όπλο και ότι πυροβόλησε τον 70χρονο ευρισκόμενος σε άμυνα.

Ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης βρέθηκε πολλές εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του σε περιοχή του Αλικιανού Χανίων. Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε εξαφανιστεί στις 7 Μαρτίου του 2018, όταν πήγε για τελευταία φορά στο κοπάδι του και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Ακολούθησαν πολύμηνες εξονυχιστικές έρευνες από την Αστυνομία, ενώ οι Αρχές είχαν εντοπίσει τότε και το σήμα από τις δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που είχε ο Δουρουντάκης. Σημειώνεται ότι το σήμα του ενός κινητού “φανέρωνε” διαφορετική τοποθεσία από αυτή που έδειχνε η δεύτερη συσκευή. Η σορός του Δουρουντάκη εντοπίστηκε τελικά τον Ιούνιο του 2018, μετά από υπόδειξη του 45χρονου κατηγορουμένου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News