Τροχαίο δυστύχημα με 7 άτομα στη Σκαλέτα: Μια νεκρή και ένα κοριτσάκι διασωληνωμένο

Ρέθυμνο
Τροχαίο δυστύχημα με 7 άτομα στη Σκαλέτα: Μια νεκρή και ένα κοριτσάκι διασωληνωμένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα αυτοκίνητα συγρούστηκαν μετωπικά

Μια ακόμη τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης, μετά το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 10.30 το πρωί στην εθνική οδό (ΒΟΑΚ) στο ύψος της Σκαλέτας Ρεθύμνου, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη αιτίες.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό κάποιων απο τους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με το διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, κ. Γιώργο Φραγκιαδάκη, στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν, συνολικά, 7 άτομα, τα οποία και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, στο ένα αυτοκίνητο, επέβαιναν 4 ενήλικες, εκ των οποίων η μία - μια γυναίκα ηλικίας 75 με 80 ετών - ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια, ενώ οι άλλοι 3 μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και παραμένουν.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο, επέβαινε μια μητέρα με τα δύο της παιδιά: ένα κοριτσάκι 5 ετών και ένα ακόμη κοριτσάκι 2,5 ετών.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας των παιδιών, η 5χρονη, η οποία είναι πολυτραυματίας, μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και η αδερφή της, η οποία φέρει κατάγματα - αλλά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News