Στη «φάκα» 21χρονος για 80 γραμμάρια κάνναβης

Ρέθυμνο
Στη «φάκα» 21χρονος για 80 γραμμάρια κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε 21χρονο για 80 γραμμάρια κάνναβης

Στερήθηκε την ελευθερία του για περισσότερο από 80 γραμμάρια κάνναβης ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων στο Ρέθυμνο.

Πιο αναλυτικά, ο 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, από άνδρες της αστυνομίας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 80 γραμμάρια κάνναβης.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο 21χρονος με την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο, ο οποίο συνελήφθη από αστυνομικούς

Ο 21χρονος αλλοδαπός συγκεκριμένα συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης

Κατασχέθηκαν πάνω από 80 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (01.10.2019) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 21χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών χθες (01.10.2019) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 21χρονο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 83 γραμμάρια κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News