default-image

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας από το κοινωνικό παντοπωλείο

Κρήτη
Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας από το κοινωνικό παντοπωλείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας  στους δικαιούχους συμπολίτες – ωφελούμενους από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Η διανομή θα διαρκέσει από τις  08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι,  στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην   οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Παρακαλούνται τα ωφελούμενα μέλη της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου που δεν έχουν προσκομίσει τα νέα φορολογικά δεδομένα τους (Ε1, Ε9 και εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2018) να διευθετήσουν το θέμα άμεσα!

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία αισθάνονται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση  να ευχαριστήσουν θερμά την Εταιρία Αλλαντικών CRETA FARMS  για την ευγενική προσφορά τους σε αλλαντικά όπως επίσης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρουστίκων όπου ύστερα από συνεργασία με την Καρναβαλική Ομάδα <<Forever Young>> οργάνωσαν φιλανθρωπική δράση με σκοπό τη συλλογή τροφίμων τα οποία διατέθηκαν στα ωφελούμενα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και  ελπίζουμε η ανθρωπιστική τους αυτή  πρωτοβουλία  να βρει ευάριθμους μιμητές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News