default-image

Πιστόλι, φυσίγγια και γεμιστήρες έγιναν οι... «μπελάδες» του

Ρέθυμνο
Πιστόλι, φυσίγγια και γεμιστήρες έγιναν οι... «μπελάδες» του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 65χρονος συνελήφθη στο Ρέθυμνο

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ένας 65χρονος ελληνικής καταγωγής στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλο και φυσίγγια.

Όλα έγιναν στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης οι οποίοι προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι δράστη, αλλά και στο κατάστημα ιδιοκτησίας του.

Εκεί εντοπίστηκαν ένα πιστόλι, δύο γεμιστήρες και 58 φυσίγγια τα οποία κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης ενώ ο 65χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (16.09.2019) το πρωί, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, 65χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (16.09.2019) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία του 65χρονου καθώς και σε κατάστημα ιδιοκτησίας του,

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: πιστόλι, δύο γεμιστήρες και 58 φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News