Πρώτο κουδούνι με συστάσεις για τα... ηλεκτρικά πατίνια

Ρέθυμνο
Πρώτο κουδούνι με συστάσεις για τα... ηλεκτρικά πατίνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς εμπόδια η αρχή της σχολικής χρονιάς

Χωρίς προβλήματα, πέραν των εκπαιδευτικών κενών, ήχησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου. Το τμήμα τροχαίας διένειμε φυλλάδια ευαισθητοποίησης για ασφαλείς μετακινήσεις με παραινέσεις για την ασφαλή χρήση των νεοεισερχόμενων ηλεκτρικών πατινιών, ενώ οι αυτοδιοικητικοί του Ρεθύμνου δεσμεύτηκαν για την στήριξη της παιδείας από κάθε μετερίζι.

Με συστάσεις για την χρήση και την πρόληψη ατυχήματος με ηλεκτρικά πατίνια χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Ρεθύμνου με τον διοικητή του τμήματος τροχαίας, Γιώργο Παλάσση και το προσωπικό να διανέμει φυλλάδια και να παρακινούν μικρούς και μεγάλους να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολεία, ακολουθώντας τις οδηγίες των σχολικών τροχονόμων.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή πράττει το καλύτερο δυνατό για να είναι το σχολικό περιβάλλον σε καλή κατάσταση, ενώ παραίνεσε τους παθητές να... αποφύγουν την παπαγαλία και να μάθουν τη σωστή μέθοδο μελέτης που θα τους συνοδεύει για μια ζωή.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Ρεθύμνου, Νίκος Μανουσάκης, τόνισε τη διαχρονική αδιαφορία των κυβερνήσεων για την παιδεία και ένα παραπάνω τα προβλήματα στο Ρέθυμνο, όπου οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί θα δυσκολευτούν να βρουν στέγη με τις συνθήκες που έχουν  διαμορφωθεί, ενώ εκατοντάδες παραμένουν τα εκπαιδευτικά κενά σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News