default-image

Του στέρησαν την ελευθερία 59 γρ. κάνναβης

Ρέθυμνο
Του στέρησαν την ελευθερία 59 γρ. κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 59 γραμμαρίων εντοπίστηκαν σε σπίτι 48χρονου στο Ρέθυμνο

Έκρυβε ναρκωτικά στο σπίτι του στο Ρέθυμνο, 48χρονος άνδρας, ελληνικής καταγωγής.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στην οικεία του 48χρονου το πρωί, εντοπίστηκαν επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 59 γρ., καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικοί στον 48χρονο, ενώ με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ρέθυμνο

Κατασχέθηκαν σχεδόν 60 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (26.08.2019) το πρωί στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, 48χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σήμερα (26.08.2019) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 48χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους 59 γραμμαρίων και ηλεκτρονική ζυγαριά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News