Αγόρασε κλεμμένο κινητό και κατέληξε στο Τμήμα

Ρέθυμνο
Αγόρασε κλεμμένο κινητό και κατέληξε στο Τμήμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πιάστηκε» ο κλέφτης και ο… κλεπταποδόχος

Με χειροπέδες κατέληξε ένας άνδρας, ο οποίος αγόρασε… κλεμμένο κινητό, καθώς επίσης και ο κλέφτης.

ΟΙ δύο άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου

Πρόκειται για έναν 18χρονο αλλοδαπό, κατηγορούμενο για κλοπή και έναν 26χρονο αλλοδαπό, κατηγορούμενο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

26χρονος αλλοδαπός για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Όπως αναγράφεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, στις 15 Αυγούστου άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία 44χρονου ημεδαπού χρήματα, ηλεκτρονικό υπολογιστή και προσωπικά έγγραφα.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 18χρονος διέπραξε την παραπάνω κλοπή και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ενώ, από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι ο 18χρονος, στις 22 Αυγούστου, είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές σε δωμάτια ξενοδοχειακών μονάδων αφαιρώντας χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Ο 18χρονος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη και μάλιστα, κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Επιπλέον, συνελήφθη και ένας 26χρονος αλλοδαπός, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο το είχε αγοράσει από τον 18χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News