default-image

Το περίστροφο & τα 273 φυσίγγια στο αυτοκίνητο τον έβαλαν σε μπελάδες

Ρέθυμνο
Το περίστροφο & τα 273 φυσίγγια στο αυτοκίνητο τον έβαλαν σε μπελάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άντρας συνελήφθη στο Μυλοπόταμο έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης ένας 46χρονος ελληνικής καταγωγής ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Μυλοποτάμου σε συνεργασία με το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης.

Ο λόγος της σύλληψής του είναι το περίστροφο και τα 273 φυσίγγια που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, ενώ ο 46χρονο με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (15.08.2019), το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνης, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες (15.08.2019) το βράδυ, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 46χρονο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο και 273 φυσίγγια

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News