Ρέθυμνο

Νέο γερανοφόρο όχημα στην υπηρεσία του δήμου Ρεθύμνου

Λύνει τα χέρια στους εργαζόμενους της καθαριότητας

Νέος εξοπλισμός που παραλαμβάνει σταδιακά ο δήμος Ρεθύμνου, λύνει τα χέρια στους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου, όπως και στην τεχνική υπηρεσία.

Τελευταίο απόκτημα ένας γερανός με δαγκάνα, ενώ έπονται επιβατικά οχήματα και υπάρχει ανάγκη για προμήθεια τρακτέρ - καταστροφέα για τον καθαρισμό τάφρων, πρανών και την αντιπυρική προστασία.

Ένα νέο τριαξονικό φορτηγό, με γερανό και δαγκάνα για την αρπάγη ογκωδών αντικειμένων για τις ανάγκες του δήμου Ρεθύμνου, παρέλαβαν η υπηρεσία καθαριότητας και η τεχνική υπηρεσία, στη μάντρα του δήμου στα Μισίρια.

Πρόκειται για το ένατο από τα δέκα συνολικά μηχανήματα και βαρύ εξοπλισμό που παραλαμβάνει ο δήμος μέσα σε χρονικό διάστημα ενός έτους. Η προμήθεια του οχήματος έγινε μετά από διαγωνισμό και η αξία του ανέρχεται στο ποσό των 216.809,99 €.

Τα χρήματα διατέθηκαν από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος, όμως στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι από τον ανταποδοτικό προς τους δημότες προϋπολογισμό του δήμου Ρεθύμνου και αφορούν την προμήθεια βαρέων οχημάτων, εξοπλισμού και όχι μόνο, ώστε στο εξής να γίνει ευκολότερη η εργασία  στην καθαριότητα και χωρίς να απομένουν ολισθηρά και ρυπογόνα στραγγίδια στο οδικό δίκτυο.

Θα γίνει παραλαβή και επιβατικών οχημάτων για τις ανάγκες της υπηρεσίας πρασίνου και καθαριότητας, όπως και τρακτέρ - καταστροφέα για την καλύτερη διαχείριση του καθαρισμού των τάφρων και πρανών, όπως και των αντιπυρικών ζωνών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια