Δεμένο στο λιμάνι της Σαντορίνης το πλοίο Olympus

Ρέθυμνο
Δεμένο στο λιμάνι της Σαντορίνης το πλοίο Olympus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό πρόβλημα το… ανάγκασε να παραμείνει δεμένο

Δεν κατάφερε να φτάσει στο Ρέθυμνο και παραμένει στο λιμάνι της Σαντορίνης δεμένο το πλοίο Olympus της Sea Speed Ferries.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει το βράδυ της Τετάρτης από το λιμάνι του Πειραιά για Μήλο – Σαντορίνη και Ρέθυμνο, όπου και αναμένονταν να δέσει στο τμήμα της Μαρίνας, στο λιμάνι της πόλης του Ρεθύμνου, σήμερα το πρωί.

Πληροφορίες που έκαναν λόγο για σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε με το πλοίο να έχει προσκρούσει σε ξέρα και ενδεχομένως να μη μπορέσει να αποπλεύσει ή και να πρέπει να ρυμουλκηθεί για επισκευή, επιβεβαιώθηκαν, έτσι και το πλοίο παραμένει δεμένο σε ειδικό τμήμα του λιμανιού της Σαντορίνης στο Αθηνιό, όπου δύτες πραγματοποίησαν αυτοψία στο ρήγμα από την πρόσκρουση σε ξέρα.

Κατόπιν του ελέγχου και της επιθεώρησης στο πλοίο, στην απαγόρευση του απόπλου του πλοίου Olympus από το λιμάνι της Σαντορίνης προχώρησαν οι λιμενικές αρχές του νησιού, καθώς διαπιστώθηκε ρήγμα, κατά τη διάρκεια επιθεώρησης και οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας, ενώ το πλοίο θα ρυμουλκηθεί στον Πειραιά για την επισκευή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News