Οδηγός φορτηγού έστειλε στο νοσοκομείο ελεγκτές της ΑΑΔΕ

Ρέθυμνο
Οδηγός φορτηγού έστειλε στο νοσοκομείο ελεγκτές της ΑΑΔΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίθεση σημειώθηκε γιατί η 55χρονη και ο 58χρονος ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στον οδηγό

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσαν δύο εφοριακοί, μία γυναίκα και ένας άντρας στο Ρέθυμνο στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε φορτηγό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε ενώ οι ελεγκτές επιχείρησαν να διενεργήσουν έλεγχο σε φορτηγό αυτοκίνητο αναφορικά με το φορτίο που μετέφερε και τα παραστατικά διακίνησής που θα όφειλαν να το συνοδεύουν.

Στη διάρκεια του ελέγχου, ο οδηγός του φορτηγού χειροδίκησε εναντίον τους.

Οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε και πλέον αναζητείται από την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα ωστόσο περιθάλπεται στο τμήμα βραχείας νοσηλείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου και επιθυμεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο, το συντομότερο δυνατόν.

Φέρει αιμάτωμα στο αυτί από τη δύναμη των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον οδηγό του φορτηγού, ενώ η αξονική τομογραφία δεν έδειξε κάποιο άλλο σοβαρό τραύμα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί επίσημα και θα λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη θα έρθουν στο Ηράκλειο προκειμένου να τους εξετάσει ιατροδικαστής.

Εκτάκτως στο Ηράκλειο θα βρίσκεται ο διοικητής της ΑΑΔΕ, κ. Πιτσιλής, με αφορμή το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο, με θύμα τους δύο εφοριακούς. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News