Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρεθύμνου: Καταγγέλλει μετάθεση υπαλλήλου λίγο πριν τις εκλογές

Ρέθυμνο
Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρεθύμνου: Καταγγέλλει μετάθεση υπαλλήλου λίγο πριν τις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Γραφείο Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας Ρεθύμνου έμεινε χωρίς υπάλληλο

Χωρίς υπάλληλο έμεινε το Γραφείο Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας Ρεθύμνου, λίγα 24ωρα πριν από τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει το Σωματείο πρόκειται για μία «εν κρυπτώ μετάθεση» της μοναδικής Υπαλλήλου του εν λόγω γραφείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων καταγγέλλει την εν κρυπτώ μετάθεση της Υπαλλήλου του Γραφείου Κοινωνικής Επιθεώρησης Εργασίας Ρεθύμνου, δύο-τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

Το Γραφείο Εργασίας Ρεθύμνου, έμεινε χωρίς υπαλλήλους και μάλιστα την υψηλή περίοδο για τον τουρισμό στο Νομό μας, παρά την υπόσχεση του Ειδικού Γραμματέα του Σ.Ε.Π.Ε. τον Απρίλιο του 2018, ο οποίος ύστερα από παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, ακύρωσε την μετάθεση της συγκεκριμένου υπαλλήλου και υποσχέθηκε την πρόσληψη δύο νέων.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη είναι επείγουσα ανάγκη να στελεχωθεί άμεσα, το Γραφείο Εργασίας, με δύο τουλάχιστον υπαλλήλους, για τους καθημερινούς ελέγχους στα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού μας, για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής, της μαύρης εργασίας καθώς και την πληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News