Ρέθυμνο

Εκδηλώσεις

Γνώρισε κι εσύ τα 11 τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019, 6:30 μμ, Δημαρχείο Ρεθύμνου

Μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο και στοχεύει στη γνωριμία με το Πανεπιστήμιο

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού είναι ένα μεγάλο ζήτημα για τους εν δυνάμει φοιτητές, καθώς από τις επιλογές που θα κάνουν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η μετέπειτα πορεία τους.

Λίγο καιρό πριν ανακοινωθούν οι βάσεις, λοιπόν, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνης διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ώστε να ενημερωθούν οι μαθητές Λυκείου, οι υποψήφιοι φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενος για τα 11 Ακαδημαϊκά Τμήματα του νεότερου Ελληνικού Πανεπιστημίου της χώρας.

Στην ενημέρωση θα παρουσιαστούν τα αντικείμενα που το Πανεπιστήμιο θεραπεύει, τις προοπτικές για την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων και φυσικά τις δυνατότητες που παρέχονται για τη συνέχιση των σπουδών τους.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 18:30 στο χώρο έξω από το Δημαρχείο Ρεθύμνου. Στον εξωτερικό αυτό χώρο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για κάθε ένα από τα 11 ακαδημαϊκά Τμήματα τα οποία ήδη βρίσκονται στο μηχανογραφικό δελτίο και τα οποία θα υποδεχθούν συνολικά περισσότερους από 2.000 φοιτητές τον Σεπτέμβριο του 2019. Θα μπορούν παράλληλα να συζητήσουν με Καθηγητές του Πανεπιστημίου και να παρακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις και φυσικά να πάρουν μαζί τους σχετικό έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Στις 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της Ακαδημαϊκής Δομής του νέου Πανεπιστημίου παρουσία των φορέων και θα ακολουθήσει διαδραστική συζήτηση των συμμετεχόντων με τη Διοίκηση και Καθηγητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Σχόλια